Gorgonzola Peyniri 200gr
Detaylı Bilgi
  • Ürün Özellikleri
  • Ürün Resimleri

Gorgonzola çok eski tarihlerden beri üretilen çok ünlü bir İtalyan peyniridir..

Yarı-sert peynirlerde olan gorgonzola özelliği iç kısmının küflü oluşudur.

Peynirin hamuru oldukça yumuşaktır.

Küflü kısımlar gayri muntazam olarak dağıtılmıştır.

Yağlı, keskn bir tadı olan Gorgonzola, kremsi yapısı ile ağızda hemen erir.

Salata/yemek soslarında ve başlangıçlarda kullanılır.

Yoğun gövdeli kırmızı şaraplar (Bordeaux, Chianti Riserva vb veya yarı-tatlı beyaz şarap (Sauternes, Muscat vb) ile alınabilir.

REFERANSLARIMIZ
E - BÜLTEN Haberdar Olun.
HIZLI ERİŞİM